DraftBooster logo

Draftbooster løser mange utfordringer du kan ha med en vedovn

En undersøkelse blant testere av Draftbooster viser at Draftbooster bidrar til å løse mange av de større utfordringene vedovner kan by på.

Statistics from survey of challenges with stove before and after installing Draftbooster

Draftbooster er lett å installere

I følge de fleste av testerne av Draftbooster er det svært enkelt/enkelt å installere Draftbooster.

Statistics from survey shows how easy Draftbooster is to install

Brukeropplevelser

Case: Georg Børresen, Ås, Norge

En vedovn er ensbetydende med hygge og CO2-nøytral oppvarming. Men det er ikke fullt så hyggelig hvis det er vanskelig å tenne opp, og hvis det siver røyk ut i stua.

Nettopp dette opplevde pensjonert sokneprest Georg Børresen og hans kone fra Østfold. Georg og kona er ikke de eneste som har løst problemer med opptenning og røyk i stua med en Draftbooster – det har også mange andre.

Klikk her for å lese Georg Børresen's historie.

Case: Lars Willemar, Odense, Danmark

En vedovn er lik kos – men det er ikke fullt så koselig når røyk lekker ut i stua i stedet for opp i skorsteinen. Dette opplevde Lars Willemar da han byttet ut den gamle vedovnen sin. Heldigvis fant han løsningen på problemet med en Draftbooster røyksuger.

Klikk her for å lese Lars Willemar’s historie.

CASE: FAMILIEN TORSTENSSON, SVERGIE

En vedovn gir hjemmet ditt en CO2-nøytral og billig varmekilde. Og hva kan vel være koseligere enn å sitte ved siden av knitrende ovn og og fortape deg i dansende flammer? Dette var akkurat hva familien Torstensson drømte om da de kjøpte et hus med peis. Men dessverre kan drømmer noen ganger bli mareritt hvis det er vanskelig å tenne opp og røyk fra ovnen kommer inn i stua.

Klikk her for å lese Frederiks historie.

Vis knapper
Skjul knapper